Lukter vondt av mensen

MENSEN : Mensblodet lukter litt annerledes enn vanlig blod – og det er en helt naturlig grunn til det! Gutter: kan dere lukte når dama deres menstruerer. Kropp og helse innlegg 21.

Seksualitet innlegg 18. Flere resultater fra forum.

Noen gang LUKTET at noen har MENSEN? Fellesforum › Anonymforum – Skravle Bufret 20. Jeg har ikke kjent lukten av mensen på andre, men på meg selv når jeg skifter bind om morgen. Slik som mange beskriver . Kan dere lukte at andre har mensen ? Vond lukt når jg har mensen innlegg 13. Normalt at mensen lukter annerledes (dårligere) med.

Når jeg har mensen synes jeg det lukter av meg, – Ung.

Bufret Lignende Når man har mensen , så lukter jo blodet litt, men vanligvis ikke slik at andre kjenner det. Sover bare på magen når jeg har mensen nå, men det er veldig irriterene. Mange i klassen min synes jeg lukter vondt og de unngår meg veldig. Også lurer jeg på, min mens og utflod lukter veldig, til og med veninna mi lukta det.

Hvis mensen lukter SÅ vondt , tror jeg kanskje at jeg ville ha vurdert å. Menstruasjon og blank veske – Gynekologi og. Mensen og lukt – Gynekologi og graviditet innlegg 18. Kløe, irritasjon og vond lukt i underlivet.

Pleier dere å ha sex når dere har menstruasjon. Sopp lukter riktignok ikke fisk, hvis sopp lukter vondt så har det en annen type lukt. Er det sant at bakteriell blir verre når man har mensen ? Se om lukten du kjenner er normal, eller tyder på at noe er i veien der nede. Merk at utfloden kan ha en metallisk lukt og rødbrun farge like etter mensen.

I slike tilfeller lukter det direkte vondt av utfloden – mange beskriver . Disse bakteriene trives i surt miljø, og den normale utfloden er ofte tyktflytende og lukter syrlig. Bakteriell vaginose er sammen med sopp den vanligste årsak til . Bare noe lysebrunt som lukter ekkelt og surt.

Har også en del utflo og det lukter så vondt det også og jeg lurer på. De fleste tenker at dårlig lukt i underlivet er det samme som en candida infeksjon. Hvis lukten vedvarer også i perioder hvor du verken har hatt mensen eller . Men dette gjør som oftest så vondt at det er naturlig å oppsøke lege.

Svetten vår er så og si luktfri – den lukter ikke vondt , men inneholder kroppens eget luktstoff, feromoner, en lukt som er så tiltrekkende for oss at . Den plutselig endring i kjønnshormonene rett før mensen påvirker kroppens produksjon av serotonin, og kan dermed gi hodepine. Les også: Mensen er brun og klumpete. Mange forveksler symptomene og feilbehandler seg selv når de kjenner en uvanlig lukt nedentil. Lær deg å skille på symptomene. Illeluktende utflod er ofte et . Kål, erter og løk er eksempel på matvarer som fører til at en promper ganske mye.

Noe mat kan også gjøre at prompen lukter skikkelig vondt. Etter en graviditet forandres kroppen, det gjelder også for mensen. Men hvis du får økt utflod som enten lukter vondt eller forandrer farge, eller du opplever .