Saus til lammeribbe

Er du glad i smaken av lam, vil du elske sprø, grillet lammeribbe. Braisert lammeskank med grønnsaker og saus. Bland sammen alle ingrediensene i grillsausen, sausen blir bedre av å stå litt, så lag den gjerne i godt tid før bruk. Denne lammeribben er av . Lammeribbe egner seg, som alt annet lammekjøtt, ypperlig til grilling.

Tilbehøret kan være små nypoteter med en klatt smør og en kvast timian og en cæsarsalat.

Prinsessen og jeg kom over noen fin fine stykker lammeribbe forleden og disse ville vi ha til middag siden både søskenbarn og storebror var i . Innlegg om lammeribbe skrevet av matogvinklubbensmak. Honningglasert lammeribbe. Her for en liten stund tilbake vandret jeg meningsløst rundt i mathallen. Jeg ante ikke hva jeg skulle ha til middag.

Del ribben opp mellom beina i pinner. Dryss over salt og brun raskt i olivenolje på sterk varme i en gryte. Stek videre i 2-minutter.

Og da jeg blanda den sammen med hoisinsaus fikk jeg en saus som var så god at jeg kunne spist den med skje!

Jeg blanda sammen en haug . Stridens kjerne er muligens tradisjonsdemens (- Har vi alltid hatt saus til ribbe?). Men, handler det også om å unngå et potensielt feiltrinn? Til vanlig foretrekker jeg å marinere kjøttet selv, men når det kommer til lam er de man får kjøpt utrolig gode og denne gang fikk jeg ikke tak i . Ca kg lamme ribbe (marinerest i krydderblanding dagen før).

Kryddersmør eller en annen kald saus. Vask og legg poteter, gulrot og løk i ei ildfast form. Gni inn lammeribba med salt og pepper. Her kan man gnage på bena hvis man vil, eller spise. Søkeresultat etter lammeribbe oppskrifter som kan sorteres på kalorier, karboinnhold mm.

LAMMERIBBE MED HONNING OG KAFFE. Ovnsbakte mandelpoteter passer godt til lammeribbe. Kok gjerne kraft på lammeben, som du kan lage saus av.

En frisk salat passer også . Stekefettet og kraften fra salaten ga en deilig saus.