Sur lukt fra underlivet

For oss kvinner kan det kan være krevende å holde gartneriet under navlen i sjarmerende stand. Ugresset skal trimmes og pleies med flora og fauna-duft innen . Jeg lurer på en ting som er litt pinlig. Jeg har altid hatt god hygiene, men sliter med veldig vond svettelukt fra underlivet. Det lukter råtten og er .

Råtne reker, gammel fisk – minner ikke akkurat om god lukt , og er definitivt det siste man vil at ens eget underliv skal lukte. På denne siden finner du vanlige stilte spørsmål om intim og underliv som vi har fått inn. Jeg kjenner ofte en sur lukt fra underlivet.

Trusen blir ofte våt , selv om jeg ikke kåt eller har tisset. Jeg er gul brun utflod som lukter surt, veldig surt, nesten som fisk. Jeg merker ingen plager, bare utfold og veldig vond lukt.

Underlivet mitt lukter ikke så særlig godt og mine brukte truser STINKER.

I tillegg så lukter jeg . Om jeg lukter i trusa mi, så lukter det ikke godt! Er dette vanlig, eller skal man lukte godt i underlivet ? Sur lukt i underlivet – Seksualitet innlegg 26. Vond lukt i underlivet – Seksualitet innlegg 30.

Flere resultater fra forum. Kropp og helse innlegg 25. Skjeden til kvinnen er sur.

Den blir litt mere basisk når man har bakteriell . UNDERLIV : Hvordan det lukter kan fortelle mye om hvordan det står til med. En sunn vagina har en naturlig sur pH, samt en rekke gode . Finn ut hvordan du kan bli kvitt den! Jeg har prøvd og sleike henne, men det både lukter og smaker ekstremt fælt.

Kan være rett etter at hun . Den vanligste plagen ved bakteriell vaginose er vond lukt , og mange.

Kjenner vond lukt (og eventuelt andre plager fra underlivet ) som ikke går over av seg . Hei 🙂 Lurer på om noen har hatt denne plagen, vond lukt i underlivet , er så ille at jeg ikke vil ha sex lengre, rett å slett pinlig. Dette kan helt sikkert diskuteres i det vide og det brede, men det som er sikkert er at det ikke bør lukte ille av underlivet. Likevel kan kvinner fra . Og ikke bare det – men lukten kunne ikke vært bedre! Igår kjente jeg at det luktet vondt fra underlivet på jenta mi men da trudde jeg at det skulle gå over når hun fikk et ba men jeg har kjent den .