Urin lukter søtt

Før i tiden smakte leger på pasientens urin for å . Sterk lukt på urin innlegg 14. Flere resultater fra forum. Ifølge Ellkermann kan røde blodceller i urinen tyde på flere ulike. En søt lukt kan indikere diabetes, siden kroppen din ikke forbrenner glukose.

Man luktet , undersøkte fargen og smakte på urinen.

Smakte urinen søtt , visste man at det var mye sukker i den. Er det fler som har oppdaget at det kan lukte Honey Corn av urinen ? Luktet det jor kunne det tyde . Enig i at den kan være søt , og i riktig gamledager smakte man jo på urin for å undersøke . Har du lagt merke til at urinen din lukter vondt? Vil du vite årsaken til det? Hvis ja, sjekk denne artikkelen og vi vil fortelle deg de vanligste årsakene.

Selv om en sterk lukt av urin kan være et symptom på ulike sykdommer eller lidelser,. Det er derfor vanlig å kunne påvise sukker i urinen hos slike pasienter.

Hvis urinen lukter søtt eller frukt, så kan det være forårsaket av diabetisk . Det har i den siste tida luktet ganske søtt og emment av urinen min. Urinen min lukter rart, søtt og sterkt. Hadde for en tid tilbake en liten urinv. Hjertebank og høy puls under hvile – Dårligere hukommelse og tilstedeværelse, kan stirre tomt på . Jeg har begynt å kjenne en litt kvalmendes og søtlig lukt av urinen min.

Har vært hos legen i dag til vanlig kontroll , nevnte dette og de tok . Jeg er en jente på år, som har hatt et lite problem med urinen i det siste, den har nemlig fått en veldig sterk og ubehagelig lukt , og jeg lurer . Det bør kanskje nevnes at jeg har kjent at urinen kan lukte honning korn, altså veldig søtt dersom jeg har vært skikkelig slem og spist for mye . Jeg minstenker at en slik urinprøve ville gitt utslag på sukker om jeg tok den med . Rart, syns min urin og har luktet mere søtt siste uken. Høyt blodsukker kan føre urinen å lukte søtt , som nyrene uttrykke det overskytende sukker i urinen for å eliminere den. Urin lukt kan være forårsaket av sykdommer som ikke er . Diabetes er en vanlig årsak til en topp i . Er også plaget med at urin og penis lukter vondt, sterk lukt på en måte, kan det være noen.

Hvis det lukter søtt kan det være diabetes. Noen synes det lukter søtt , omtrent som blomster eller vanilje. Andre synes det lukter forferdelig, som svette eller urin. Atter andre er ute av stand til å lukte det i .

Etter at jeg ble gravid synes jeg det er så markant lukt på urinen min.