Vanish spray på ull

Jeg brukte flytende vanish på en flekk på Kari Traa ulltrøya mi, det gikk helt fint. Men lot det bare være på et par minutter før jeg starta . Noen som har tips til hvordan man fjerner bæsjeflekker. Babyverden Forum forum.

Vanish på ull – kan man bruke det? Omg, jeg har aldri prøvd vanish før, men lillegutt har hatt noen bleieuhell og fått et par små stygge flekker nederst på to ullbodyer som jeg ikke .

Jeg bruker flekkspray fra Nøstebarn, gallesåpe eller sitronsåpe. Flere resultater fra forum. Hus og hage innlegg 6. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.

Går ikke vekk når jeg bruker . Varene får du utlevert, ferdig. Oxi Action Gel Passer spesielt godt til ull og silke. Forbehandler 750ml Spray.

Brukes direkte i maskinen, eller som forbehandling.

Kan også brukes på ull og . Ull vasker jeg som regel på grader med Milo og litt skyllemiddel. Milo, ellers bruker jeg Zalo på spray. Jeg har brukt vanish på ull også, funker fint. Skal ikke brukes på behandlede eller lakkerte flater, som . Svettelukt vil enkelt bli vasket ut av ull da det ikke fester seg slik som i. Slik fjerner du flekker på ullbodyen Flekker går bort på ull også – Klikk. Spray på flekken, la virke og vask så plagget etter anvisning.

Jeg fant ett sted på nettet at sprayflaskene med vanish kunne brukes på ull , iallfall det ene . Her finner du smarte tips for vask og behandling av ull , samt noen gode. Säkert att använda på ullmattor. Via fläckspray för effektiv förbehandling av fläckar. Du bör inte använda Via Tabort fläckspray på ull , silke och läder.

Har en spray som skal få bort skitten fra skoene, men den fungerer ikke så bra, pleier å ha på vanish og kaste de i vaskemaskina på penvask. Ikke prøvd sjøl, men noen sverger til Milo (for ull ) til vask av gore-tex .