Vond lukt i underlivet

Men vi ønsker i hvert fall ikke å lukte vondt der nede. Nøyaktig hvordan det skal lukte av en kvinnes underliv er mye diskutert, men en ting . De fleste tenker at dårlig lukt i underlivet er det samme som en candida infeksjon (det som også kalles underlivssopp), men det er langt fra tilfellet hver gang. På denne siden finner du vanlige stilte spørsmål om intim og underliv som vi har fått inn til våre farmasøyter i Spør. Sliter med stadig vond lukt i underlivet.

Jeg har altid hatt god hygiene, men sliter med veldig vond svettelukt fra underlivet.

Det lukter råtten og er ikke noe behagelig for meg eller . Kvinner med friskt underliv skal kunne gå uten truse, sier gynekologen. Man kan vel slå fast at ingen kvinner ønsker å kjenne vond lukt fra underlivet sitt, og i frykt for dette, vil mange kanskje vaske seg der nede . Vond lukt i underlivet. Det er lett å forstå at man opplever det ubehagelig hvis lukten nedentil blir for intens. Jeg er gul brun utflod som lukter surt, veldig surt, nesten som fisk.

Jeg merker ingen plager, bare utfold og veldig vond lukt. Underlivet mitt lukter ikke så særlig godt og mine brukte truser STINKER.

I tillegg så lukter jeg . Hei, jeg er en jente på år og lurer på om det er normalt med litt vondt lukt i underlivet ? Eg dusjer annen hver dag, men det lukter forsatt. Lukten sitter igjen i trusen, på badet . Jeg har siden sommeren vært veldig ofte plaget med dårlig lukt i underlivet (mer eller mindre konstant.) Det klør ikke, så det er nok ikke sopp. Det kan være mange grunner for vond lukt i underlivet , men jeg kan berolige deg med at det.

Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Når det er sagt, er det også infeksjoner som kan gi vond lukt fra underlivet. Eksempler på dette er som du nevner bakteriell vaginose og soppinfeksjon. Jeg synes det er litt rart at du opplever så vond lukt etter mensen og jeg synes.

Noen tror det er normalt at utfloden lukter vondt, men det kan også være tegn på. Sopp lukter riktignok ikke fisk, hvis sopp lukter vondt så har det en. Finn ut hvordan du kan bli kvitt den! Den vanligste plagen ved bakteriell vaginose er vond lukt , og mange.

Kjenner vond lukt (og eventuelt andre plager fra underlivet ) som ikke går over av seg . Side2-artikkelen Slik skal det egentlig lukte nedi der som har fått stor.