Gule lyspærer til bil

Her hos Mekonomen har vi et stort utvalg av lyspærer til bilen din, til gode priser. Alle lyspærer har begrenset leveti og når først en ryker så kan du være sikker . Bil : Jeg er på utkikk etter gule H1- pærer , noen som veit hvor. NB: Ja, jeg veit at disse pærene sikkert er noe jall, og at gult lys er harry.

Blande gule og hvite frontlys 25.

Hvilke H7- pærer er best? Uansett så fryder jeg meg stort hver gang jeg ser en eldre fransk bil med gule lyspærer. Det hører liksom med – og er for meg like fransk som . Velg bilmerke, Vanlige modeller.

Lyspærer Long-life, stk. V 21W SBA15S GUL 2STK. Vis egenskaper, viktig å . Hylleplass: velg varehus Loading.

Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus. Blått, gult , grønt eller lilla – nå kan du få lyspærer til bilen i nesten alle. Yellowlook er halogenpærer som er spesiallaget med en gul hinne rundt.

Pæren gir også en veldig kul vintage look til bilen. Pris er for to stykk pærer. Dinside Det har stor betydning for sikten å velge riktige lyspærer. Jeg ønsker å sette gule pærer i mine, men vet ikke hvor jeg får tak io det jeg trur er Hsom er gule.

Spør fordi jeg ikke har sett 12v 35W halogen i en bil før. Uansett bedre med litt gult istedet for litt blått på en gammel bil som jeg . ColorVision tilfører litt farge til biloptikken med blått, grønt, gult eller lilla. Disse nyskapende, fargede billyskildene er sertifisert for lovlig veibruk, slik at du kan . Philips bilpære HVisionPlus 30pts 12V 55W B1.

Skal du kjøpe ny bil og xenon er ekstrautstyr, kan du velge bort dette med god. Mange biler har blinklys med gule pærer istedenfor gult glass i lykten. Feil bruk av lys på bilen kan skaffe deg store problemer. Trenger du å skifte lyspærer , ikke gå løs på jobben selv, sier Magnar Tuft på.

Faren er at når de blir gamle forvitres den gule fargen, dermed er det bare hvitt igjen.