Air wick duftpinner

Nå har jeg via Buzzador buzzet Air Wick til de fleste rundt meg. Duftpinnene i naturlig rotting sprer en mild duft i rommet. Mangler: duftpinner Frk. Darup buzzer om Air Wick duftpinner jdarup. Som buzzador får jeg tilbud om å være med på kampanjer fra tid til annen.

Har fått prøver på Air Wick duftpinner og de gir faktisk en ganske så god duft i rommet.

Dessuten er de fine å se på 🙂 3:AM – replies retweets. Så langt har jeg prøvd den på badet. Lukten av deilig nyvasket tøy slår aldri feil.

Gi meg beskje kom innom . Jeg har fått flere prøver. Da har jeg fått bli med på en ny Buzze kampanje. Er det noen flere som vil teste? WHITE JASMINE AIR FRESHENER STICKS (1ML).

Slik fungerer Air Wick Når trepinnene plasseres i flasken og kommer i . Air freshener spray 4ml sitrus. Da var giveawayen sendt avgårde til Ingridsboble som var den heldige vinneren av Air Wick duftpinner. Håper den faller like godt i smak hos . Fikk i dag en pakke fra Buzzador med masse prøver på Air Wick duftpinner. Satte opp en i stua og en på soverommet og jeg syns begge to . Selges de i vanlig butikk?

På badene våre står det nå en vase med duftpinner fra Air Wick. Air Wick er forresten et varemerke som har laget friske duftprodukter . Oppi pakken er det selve duftoljen, lokk med forsegling og duftpinner. Ginger Vanilla 150ml Studio T. Noen som har hørt om AirWick duftpinner ? Det hadde ikke jeg heller før jeg fikk en hel eske med dem via Buzzador. De er små dekorative glass . En annen kampanje jeg også hang meg med på var Air Wick duftpinner. FRAGRANT OIL DIFFUSER BLONDE TABAC DUFTPINNER.

BEL AIR MINI SCOOP WHITE.

Den andre kampanjen jeg har fått lov å buzze den seinere tiden er de nydelige duftpinnene til AirWick. Bli en buzzador influencer, Søk på kampanjer du synes passer deg, Fortell følgerne dine, ta bilder, skriv anmeldelser og del meningene dine. AirWick produkter er tilgjengelig i mer enn lan og tilbyr et bredt spekter av.

Freshmatic romspray, aerosoler, duftlys, duftpinner.