Ammoniakk lukt fra underlivet

Når urin blir liggende en stun så dannes det ammoniakk , det lukter sterkt, og bleker truer. Du trenger ikke kjenne at du lekker, for det kan . Hjelp – Anonymforum – Skravle. Hei, da jeg var gravid sist luktet det veldig sterkt av.

Hvordan lukter det fra underlivet deres nå? Amoniakk lukt av utflo hva betyr det?

Jeg sliter med en del lukt i underlivet , som minner om salmiakklukt eller lignende. Jeg vasker meg regelmessig, men lukten kommer etter bare . Salmiakklukt av underliv. Flere resultater fra forum. Eksem av amoniakk – lukt.

Alternativ behandling innlegg 30. Utslipp av ammoniakk lukt – Om helse omhelse. Gynekologi og graviditet innlegg 6. Normalt underlivet av kvinner kommer med de gode bakteriene som bekjempe fremmede bakterier og.

LUKT : Det er vel ingen som liker tanken på at andre skal synes at vi lukter. Nøyaktig hvordan det skal lukte av en kvinnes underliv er mye . Noen ganger lukter jeg det gjennom buksene mine, så ille er det. Jeg forstår det virkelig ikke.

Jeg spyler alltid underlivet med dusjen og dusjer annenhver dag. Er det normalt med lukt fra underlivet , eller skal det egentlig være luktfritt? Selv føler jeg at det kanskje lukter litt mye til tider, en litt spesiell lukt. Jeg lukter skikkelig stramt av underlivet , nesten som salmiakk. Kan det komme av alle antibiotikakurene jeg har hatt de siste 2-mnd?

Etter at jeg ble gravid er jeg plaget med skikkelig vond lukt fra underlivet. Har du fått unormalt mye utflo og spesielt hvis det lukter vondt, svir eller klør, bør du. Registrering av lukt skjer direkte via nerveganger fra nesen til hjernesenteret.

Sv: Lukt i underlivet Sv: Lukt i underlivet. For oss kvinner kan det kan være krevende å holde gartneriet under navlen i sjarmerende stand. Ugresset skal trimmes og pleies med flora og fauna-duft innen . SIDE2): Underlivet er kanskje ikke det man snakker høyest om, forståelig nok. Det er en privat greie og det er ikke det mest naturlige temaet . På denne siden finner du vanlige stilte spørsmål om intim og underliv som vi har fått inn.

Mangler: ammoniakk Underlivet lukter salmiakk – Anti-rynke krem sanatorui.

Side av – Sliter sånn med vond lukt fra underlivet. Bruker for mye kan også bry dine gjester, siden ammoniakk lukter mye som urin. Et utslipp av ammoniakk lukt virkelig slite og bekymring. Pass på at blandingen vil være tørr før du har noen selskap over.

PS: Intimprodukter ødelegger balansen i underlivet , sammen med sukker. Det skjer mye i den gravide kroppen – også i underlivet. Den lukter ikke noe spesielt, men kan være såpass i mengde at du helst vil gå med truseinnlegg. Søk: Ammoniakk lukt fra underlivet.

Utfloden min har en ganske normal farge tror jeg(hvitgul).