Blåbær på klær

Blåbærflekker kan være vanskelige å få vekk. Plusstid-ekspert Malin Skaar forklarer hvordan du fjerne blåbær fra klær. Jeg har så lenge jeg kan huske plukket blåbær og bringebær på. Flekker etter blekk, kulepenner eller blåbær kan fjernes ved hjelp av surmelk.

Påfør surmelka på tøyet og la det ligge en stund før du kjører det på normal vask.

Har man fått tyggegummi på klær , kan plagget fryses ned en stund. Jenta mi hadde sin nye tskjorte som ho er veldig stolt av. Men de har servert de et eller annet med blåbær syltetøy i bhg idag.

Hvordan fjerne blåbær fra klær ? Mote og velvære › Klær, sko og mote Bufret Lignende 2. Jeg fikk en genser av faren til kjæresten min for noen mnd siden som jeg syntes er dritkul. Den er grå, og jeg klarte å søle blåbærsyltetøy på .

Blåbær har en svært sterk farge som kan sette skikkelige flekker på klærne. Men det skal være rå nærmere bestemt kjerringrå mot de . Vi spiste pannekaker med nyrørt blåbær til middag, så min søte, lille venn løper nå rundt ute (da får hun sikkert grønske på det også) i et blåbærflekkete skjørt og. Fjerne blåbærflekker fra klær – Karoline Viken – Blogg. For ca uker siden klarte jeg å søle blåbær smoothie på en helt ny lys genser. Har alltid fått høre at en må være forsiktig . Bør jeg legge det i bløt med det samme, eller holder det at jeg sprayer litt . Rødvin, blod eller blåbær ? Slik får du bort merker.

Først skrev vi ned hypotesene våre, så intervjuet vi folk om temaet. Så testet vi med blåbær på klær og hva vi kunne bruke for å få det vekk. Det vil si før du vasker . Har du fått blåbærflekker på klærne eller hendene?

I motsetning til hageblåbærene med sin hvite kjerne, blir du blå på tunge, fingre og klær når du spiser skogsblåbær. Kjøp Blåbær Klær dame på xxl. Hos XXL har vi et stort utvalg av Klær dame med dagers prisløfte!

SOMMERSMAKEN: Blåbærmuffins slik de skal se ut, med god. Karnevals klær var på avdelingen på forkant slik at barna kunne bli kjent med å kle . Er det noen som har kjøpt slike klær til de små? Jeg har hatt party hjemme i dag, og de hadde jo så mye fint.