Ferskentre i drivhus

Drømmen om å kunne sette tennene i saftig selvplukket og solmoden fersken fra egen hage. Et ferskentre i hagen er ikke noe problem. Fersken er den mest fleksible av alle frukttrær for hushaver.

Drivhuset blir altfor lite! Jeg har ett ferskentre i drivhus , og ett ute, espaliert opp mot.

Fikk masse frukt iår – trærene er ikke gamle, det i drivhuset plantet jeg i fjor, det . Overvintring i drivhus 1. Min tante har sitt i drivhuset på Lista, og det fungerer veldig bra. Jeg har fersken tre her i Grimsta mitt står i jorda helt inntil veggen, aner ikke . Aprikos og Fersken innlegg 25. Var vill og gal – kjøpte.

Flere resultater fra forum.

Bufret Lignende Publisert: 27. Hvordan beskjære et ferskentre ? Lanserer drivhus på taket . Om sommeren er drivhuset headquarter i min hage. Om det kommer en post om Ferskentre i drivhus med dorslag til hvilket tre man bør . Det jeg virkelig har ønsket meg, er et ferskentre plantet inne i drivhuset. Noe jeg også forberedte da vi gjorde grunnarbeidet til muren slik at jeg . Jeg har også veldig lyst på et eget plantet ferskentre , kan man få frukt. Hvis du har et lite drivhus med mye sollys og høy luftfuktighet, kan du . Endelig fikk jeg tak i ferskentreet : Frost jeg har ønsket meg så lenge.

Det er et perfekt valg å dyrke spiselige vekster i et drivhus , ettersom det er et godt miljø og gir god avgrøde. Når du dyrker grønnsaker og frukt i et drivhus , så kan . Jeg har noen gamle ferskentrær i et drivhus som jeg nylig har overtatt ansvaret for. For å få litt middelhavs-følelse der vi jeg ha Agapantus, sitron, større oliventrær og et ferskentre. Rosaceae, ferskentre , steinfrukt, landanlegg . Legg merke til den rake .

Lag din egen spiselige hage med frukttrær, bærbusker og jordbærplanter. De er både gode å spise av og svært dekorative. Ripsbusker kan plantes på rekke for . Mangold er ganske lett å overvintre: flytt plantene inn i drivhus eller. Under et ferskentre i drivhustunnelen har jeg satt ut sommersådde . I samme drivhus har jeg Ferskentre og Drueplante,som begge blomstrer, og bærer . Klingsheim på Tjelta, har ønsket meg ferskentre i mange år men klimaet .