Fjerne svettelukt fra dunjakke

Jeg sliter med svette, har litt sosialangst og får ekstrem nervøs svette iblant. I dag hadde jeg på meg min nyvaskede vinterjakke, og gikk på kafé . Svettelukt i jakke som ikke tåler vask. Inspirert: hvordan får jeg bort sur lukt fra klær?

Hvordan få vekk svettelukt fra klær? Den organiske syren er blant annet perfekt for å fjerne vond lukt i tøy og tekstiler.

Tryll bort svettelukten i klærne. Har dere noen tips til hvordan jeg kan fjerne den fæle svettelukta ? Jeg har prøvd å henge den ute i frisk luft, vrengt. Det hjalp ikke nevneverdig.

Få vekk lukt fra dunjakke innlegg 11. Vask av dunjakke innlegg 7. Flere resultater fra forum. Blir du ikke kvitt svettelukten?

MÅ VASKES RIKTIG: Årsaken til at du ikke blir kvitt svettelukten i treningstøyet, skyldes mest. Svett superundertøy, skitten dunjakke og skijakke med klisterflekker? BORT MED GULE FLEKKER: Det finnes utallige kjerringråd for å fjerne svettelukt og gule flekker fra klærne.

Vi testet et par av dem. Eddik- trikset bruker folk til å fjerne lukt fra kjøleskap også, så det er helt . Tips til vask og vedlikehold av skalljakke og dunjakke. Er det snakk om vond lukt , så kan det ofte være nok å gi jakken en skikkelig luftesekvens utendørs. Dette er ofte nok til å fjerne både røyklukt og kroppslukt. Fjerne parfymelukt fra jakke Diskusjon.

Men eddik fjerner lukt ihvertfall og damping . FOTO: Synne Hellum Marschhäuser Alle flekker bør fjernes så fort som. Treningsklær lukter ofte surt av svette – også etter at du har vasket det. Her er en guide til hvordan du blir kvitt sur svettelukt fra klær. What is clicker training?

Er det noen som har noen gode tips til å fjerne bål- lukt fra en dunjakke ? Jeg bor i blokk uten altan så har ikke noen mulighet til å lufte . Hei, jeg begyner å gi opp her og legger dermed inn denne i håp om råd.

Har noen klesplass, som har bestemt seg for å lukte vondt etter vask. Sportsvaskemiddel er laget for å fjerne svettelukt i treningstøy. Minimalistisk superdunjakke.

De færreste ville kanskje puttet en dyr Bergans- jakke i tørketrommelen, . De fleste flekker kan fjernes fra tøy hvis de behandles på riktig måte. Det er lettere å fjerne nye flekker og flekker man vet hva er. Oppkast, Delvis absorbert med karakteristisk lukt , Skrap vekk faste partikler. Jeg er litt av en frossenpinn og elsker mine to dunjakker , og er til stor nytte for meg.

Problemet er at når jeg har vært ute å gått en stund blir jeg . For å holde jakken lukter friskt og følelsen ren, er det viktig at du trygt fjerne lukt. Epler kan derfor brukes som lukt fjerner for å fjerne røyklukt eller som luktfjerner for å fjerne vond lukt i. Trenger hjelp med å få bort parafin lukt av en jakke.