Husfliden vask av bunadskjorte

Skjorta vaskes i Husflidens såpespon eller Sunlight såpe. Bruk ikke syntetiske vaskemidler (spesielt ikke på lin)! Har du kjøpt deg en verdifull bunadskjorte – sørg for å ta godt vare på den! Generelt bør bunadskjorter vaskes for hånd.

De krever skånsom behandling, riktig . Her er tipsene du trenger når du skal vaske bunadsskjorten.

Hege Andresen, daglig leder på Den Norske Husfliden i Oslo, understreker også . Jeg bruker såpespon fra Husfliden , og det fungerer veldig godt, sier hun. Legg skjortevask og kakebaking inn i Min Familie – så glemmer du . Så dumt at jeg ikke tok meg en tur hit i morges! Jeg skulle nemlig vaske bunadskjorter i dag (dåp på søndag), og endte med å ringe Husfliden.

Medarbeiderne hos Husfliden har vasket mange bunadskjorter ”over. Som regel kan lin vaskes på grader, og bomull på opp til grader. Skal du snart ha på deg bunaden igjen?

Ikke la festdagen bli ødelagt av stygge flekker.

Alle spørsmålene dine angående stryking, vasking og flekkfjerning vil bli. Kathrine Bringsdal, konsulent i Husfliden i Vest-Agder har tidligere . Bunadskjorten bør vaskes etter bruk. Vask og stell av bunadskjorter. Lin tåler varmt vann opp til grader. Bruka av skjorta etter oppbevaring Klippet ut etter tilgang fra Kathrine H. Dagens blogg skal handle om den fryktede vasken av bunadsskjorta.

Den alle snakker og ingen vil gjøre selv. Alt du trenger å vite om å stryke bunadskjorten. Det er faktisk ikke så vanskelig, . Heimen Husfliden i Oslo, Berit Oulie. Er skjorten veldig møkkete, kan du legge den i kaldt vann før vask. Mange bunadskjorter kan vaskes i maskin på program for håndvask.

Sånn har Husfliden lært meg å vaske min linskjorte:. Hvis Sparkjøp er utelukket for deg så se etter en Husfliden butikk i. Jeg har bunads-skjorte i fin lin som jeg vasker for hånd. Jeg har mye broderi på min bunadskjorte (lin), og Husfliden sa at den IKKE skal i . Siri Johanne Krogh fra Husfliden i Bodø.

Det må til skal bunadskjorta bli fin, seier disponent ved Husfliden i. Her ein dag ringte ei dame og spurte om ho kunne vaske bunaden sin i .