Spylukt i bil

Bil : Faen ta Kjørte noen kompiser som skulle på fest i går, da jeg plutselig hørte noen velkjente surklelyder fra baksetet. Søl i bilsetet – forferdelig lukt – Bil 2. Hus, hage og oppussing 26. Kompis spydde i bilen – handling? Hvordan får dere vekk den ekle spylukta fra bilsetet når ungen har.

Fellesforum › Anonymforum – Skravle Bufret 25.

Jeg har hørt at man må bruke kaldt vann for å få bort spylukt ! Hvis det er det siste, så hadde jeg levert inn bilen til rens. Våknet til en eim av spylukt. Slik fjerner du vond lukt i bilen – Permanent! Frisk lukt i bilen Bufret Lignende Sterke, ubehagelige lukter i bil , er ingen fornøyelse for hverken eier eller passasjer. Ofte kommer disse luktene over ti og det gjennomsyrer hver fiber av.

Han kjøpte DIGRE wunderbaums med jordbærlukt, og jeg husker fortsatt den gangen han hentet meg i bilen , da det var spylukt blandet med . Oppkast i bil (Rogaland) innlegg 13.

Fjerning av spy innlegg 6. I Bilen ,blir Ikke Kvitt Lukta innlegg 11. Forum › Teknisk › Teknisk Bufret Lignende 15. I natt klarte selvsagt en kompis av meg å spy i bilen. Lukta er der fortsatt og jeg er litt bekymra for hvordan jeg skal få bort spylukta. Jeg kjørte en kompis hjem fra en fest her om dagen å så klart hadde han drukket litt for mye og klarte å spy i bilen.

Vond lukt i bilen kan skyldes sopp og bakterier og kan i verste fall være skadelig. Jentungen kastet opp i bilen på lørdag. Kom overalt i bil ,bilstol,klær etc.

Sko, klær og bilsetetrekk er vasket i vaskemaskinen, så de er greie. DESINFISERER: Disse ozon-apparatene fjerner vond lukt i bilen , forklarer formann Gregor Dauksza i firmaet OPTs bilpleiesenter i Oslo. Vi har en datter på år som kaster opp i bil , ved nesten hver kjøretur. Veldig frustrerende:inpain: Vi ble anbefalt å kjøpe et sete som kan stå.

Jepp, i dag ble poden syk når vi var ute og kjørte, med det resultatet at baksetet på bilen så ut som middagen han spise en. Da var jeg så heldig at hele nakkestøtta i bilen min var full av spy i går kveld. Er det noen som har noe bra tips for å vaske . Antallet krinker og kroker og deres utilgjengelighet har vi også irritert oss over, vi fant oppsamlingsplassen andre gangen han kastet opp i bilen.

Min sons kusin spydde i vår bil , i förrgår.

Han satt i baksätet och spydde rakt fram. Så hela baksidan av förarsättet. Skjær et eple i skiver, og la det ligge en liten stund i bilen og trekke til seg den vonde lukten. En skål med kaffegrut i kjøleskapet skal fjerne all uønsket odør.

Sønnen min klarte å spy ned sofan vår i kveld. Jeg har sprayet med såpe, vasket med klut og . Den er av stoff, og trekket kan ikke taes av.