Svettelukt fra underlivet

Nøyaktig hvordan det skal lukte av en kvinnes underliv er mye diskutert, men en. Jeg har altid hatt god hygiene, men sliter med veldig vond svettelukt fra underlivet. Det lukter råtten og er ikke noe behagelig for meg eller . Har mye utflod og føler at det rett og slett lukter svette og urin av meg, selv om jeg ikke lekker fra underlivet. Men det lukter sterkt, og jeg er redd .

Vond lukt fra underliv – Gynekologi og graviditet innlegg 28. Cunnilingus – Samliv og seksualitet innlegg 9. Flere resultater fra forum. Kombinasjonen av en hel dags utflo svette og en dæsj urinrester,. Akkurat som i armhulen er det både ekkrine og apokrine svettekjertler i lysken og underlivet.

De apokrine kjertlene lager en liten mengde fet svette som er . Urin blandet med svette og utflod får en ganske ekkel lukt. Men ja, svettelukt fra underliv er jo grusomt.

Jeg sliter mye med svette i underlivet og rompa. Det er faktisk så ille at jeg har problemer med å sitte på andre stoler enn stoffstoler, for da . Svetter så mye nedentil, hvordan bli kvitt dette? Trenger hjelp med et ubehagelig problem. Plages med vond lukt i underlivet innlegg 3. Lukter vondt i underlivet innlegg 18.

Klam og svett i underlivet, med vond lukt. Bufret Takk for at du skriver til ung. Lukt fra underlivet kan bli veldig sjenerende.

Ofte er ikke lukten så ille som . Nå er det nok ikke mange som har store problemer med overflødig svette i underlivet , men jeg må si forandringen er stor etter jeg startet å . Er ca mnd siden jeg fødte, blør enda. Av og til lukter det sterk svettelukt derfra. Skikkelig intens lukt, som en oljejakke.

LA UNDERLIVET VÆRE: Vaginaen er selvrensende derfor trenger. Målet er å unngå overoppheting, derfor produserers svette som.

Jeg lukter svette under armene nesten med det samme jeg går ut av dusjen, enda jeg har hatt på deodorant. Underlivet pakkes gjerne inn i masse klær, og dermed blir det lettere. Litt sterk svettelukt også. Hvor mye vi svetter og hvor sterk svettelukten er varierer mye fra person til person.

Visste du at det er forskjell på en deodorant og en antiperspirant, eller . Det er viktig å vaske underlivet med riktig såpe. Skitt utenfra og kroppens egne produkter som svette , talg og cellerester bør vaskes bort . Jeg har store problemer med sterk svettelukt under armene. Min fastlege sa at jeg burde. Men for å gå til dette skritt bør svette være et stort problem. USJ: Flatulens, dårlig ånde og svettelukt har ofte en naturlig forklaring.

Dette gjelder også for underlivet.