Utflod lukter gjennom buksa

Men det lukter ikke vondt, bare sånn som utflod bruker å lukte tror jeg. Endret utflod og lukt innlegg 28. Lukter trusa di stygt etter en dags bruk? Utflod og lukt i underlivet innlegg 12.

Flere resultater fra forum. Hva kan være årsaken til at man kan lukte utfloden gjennom?

Bufret Den er heller ikke vanligvis så tynnflytende at den går gjennom buksa. Utfloden min har en ganske normal farge tror jeg(hvitgul). Lukten er så intens at det lukter gjennom klærne, selv kort tid etter at jeg har tatt en dusj å skiftet undertøy.

Har også utflod , som er svakt . Vær oppmerksom på mye, illeluktende og misfarget utflod. Ren utflod lukter ikke stort, så hvis utfloden får en fiskeaktig lukt bør du være . Noen ganger kommer det så mye utflod at det går igjennom helt til buksa. Derfor skal du lukte på utfloden , for eksempel kan du lukte i trusa, eller du.

Den siste tiden har det kommet veldig mye utflod , av og til har det gått helt i gjennom buksen.

I tillegg til det så lukter det litt rart. Tror egentlig ikke jeg har veldig mye utflod , men det lukter vondt. OG ren bukse så klarer jeg meg gjennom dagen.

Gynekologi og graviditet innlegg 15. Illeluktende utflod (gravid) – Åpent forum innlegg 25. LUKT : Det er vel ingen som liker tanken på at andre skal synes at vi. En vanlig årsak til endringer i lukt og utflod er infeksjonen bakteriell . Ofte er det sånn at sopp klør mest, og at bakteriell vaginose lukter.

Til og med gjennom buksa ! Jeg har ganske mye utflod og den lukter vondt. Også kommer det så mye, ekstra mye når jeg trener. Har du fått unormalt mye utflod , og spesielt hvis det lukter vondt, svir eller klør, bør du gå til. Jeg må skifte truse ganger til dagen slik at det ikke skal lukte gjennom. Og det er vondt og tisse, ligge med beina samlet, ha bukse på og sitte.

Er det flere enn meg som har opplevd at de har fått utflod som lukter litt etter de. Lukten er sterk, og kan kjennes gjennom buksa dersom jeg ikke skifter truse og vasker meg flere ganger . Takk for at du skrev til ung. Hvis man har skjedekatarr er . Er redd for at det skal lukte gjennom bukse.

Vasker meg hver eneste dag nedentil for det føles klamt og skittent om ikke. Det skjer med mennesker i hele. Det lukter mer av svetten, særlig i armhulene.

Kjønnssykdommer gir ofte symptomer som kløe eller svie i underlivet, utflod , smerter. Sokker må vanligvis skiftes oftere enn for eksempel bukse og genser. Men utflod lukter vel ikke sæd heller da:vetikke: :stønn: . Det er fortsatt mye som kan gå gjennom buksa , den er både vannete og tykk . Det er ikke noe spesiell lukt , men alikavel føler jeg meg uren og skitten Har hatt.

Har hørt at truse inlegg kan øke megnden av utflod. Vi kvinner ( om menn) kan øke vår hormonproduksjon gjennom trenin g.