Utflod lukter vondt

Men vi ønsker i hvert fall ikke å lukte vondt der nede. En vanlig årsak til endringer i lukt og utflod er infeksjonen bakteriell vaginose, også . Så synes du at det lukter rart av utfloden din? I slike tilfeller lukter det direkte vondt av utfloden – mange beskriver det som råtten fiskelukt.

Mange forveksler symptomene og feilbehandler seg selv når de kjenner en uvanlig lukt nedentil. Lær deg å skille på symptomene.

Illeluktende utflod er ofte et . Kløe i underlivet, illeluktende utflod eller en sviende følelse når du er på toalettet, er alle typiske tegn på en veldig vanlig bakteriell ubalanse som rammer en . Vær oppmerksom på mye, illeluktende og misfarget utflod. Utfloden skal ikke lukte vondt. I tillegg til mengden er lukt noe du kan merke deg.

Likevel er jeg litt i tvil, for jeg merker jo at jeg har veldig mye utflod når jeg. Og det er helt lik lukt som deg, lukter ikke direkte vondt , bare utrolig . Lukten er så intens at det lukter gjennom klærne, selv kort tid etter at jeg har tatt en dusj å skiftet undertøy.

Har også utflod , som er svakt . Og det lukter så sterkt at jeg merker det selv hvis jeg står rolig ute med ola bukse på. Jeg er gul brun utflod som lukter surt, veldig surt, nesten som fisk. Mange i klassen min synes jeg lukter vondt og de unngår meg veldig.

Noen ganger lukter det til og med litt som salmiakk. Men det lukter ikke vondt , bare sånn som utflod bruker å lukte tror jeg. Jeg har kun utflod et par-tre dager i mn rundt eggløsning, . Om jeg lukter i trusa mi, så lukter det ikke godt! Den vanligste årsaken til illeluktende utflod er bakteriell vaginose.

I begge tilfeller får man økt mengde utflod. Ofte er det sånn at sopp klør mest, og at bakteriell vaginose lukter vondt , men dette kan variere. Mange føler seg litt urene når de opplever lukt og økt utflod. Det hjelper mot illeluktende utflod , noe hun mest sannsynlig har. Etter overgangsalderen får mange kvinner økt utflod eller skjedebetennelse på grunn av.

Man har oftest grålig, skummende utflod med en fiskeaktig lukt. Den normale utfloden består av slim fra kjertler i skjeden og livmorhalsen i. Når bør jeg gå til lege dersom jeg mistenker betennelse i skjeden? Har du fått unormalt mye utflod , og spesielt hvis det lukter vondt , svir eller klør, bør du.